Brand partneri

Ime Pfanner označava obitelj, tvrtku, robnu marku i filozofiju: "Dajemo najveće mogućnosti za proizvodnju visoko kvalitetnih proizvoda pomoću darova prirode".

Ljudi, njihove potrebe, u ovom slučaju okus, užitak, zdravlje i osvježenje su u središtu ove filozofije.

Saznajte više...

"Basso Fedele e figli srl" je tvrtka koja djeluje, od 1904, u proizvodnji i pakiranju ulja za kuhanje. Glavne komercijalne operacije se odnose na strana tržišta, što predstavlja 85% cijelog prometa. Poduzeće izvozi svoje proizvode u 45 zemalja.

Saznajte više...
 

Instanta je privatno poduzeće koje je izgrađeno na principima usluge, kvalitete i pouzdanosti.

U proteklih 18 godina naši klijenti se oslanjaju na nas kao inovatora u proizvodnji i pakiranju instant kave za privatne robne marke.

Saznajte više...

Kao vodeći proizvođač margarina, majoneze i umaka, Remia potrošačima pruža zadovoljavajuću kvalitetu proizvoda. Velik dio naših proizvoda se izvozi u preko 90 zemalja diljem svijeta. 

Saznajte više...


Milkland je sinonim neograničene stručnosti u sektoru proizvodnje sira, uključujući najpopularnije vrste sira kao što su Gouda i Edam.

Saznajte više...

500 litara mlijeka i dobra ideja bili su dovoljni za početak uspješne priče Kaserei Chamipgnon koja je počela prije više od 100 godina. 100 godina umjetnosti proizvodnje sira. 100% prirodan. 100 novih ideja. Neizmjerno dobar okus.

Saznajte više...


Kolios je grčka specijalizirana firma koja se bavi proizvodnjom proizvoda od sira od davne 1948.

Kao jedna od najbolje opremljenih mljekara u Europa, Kolios drži danas vodeći položaj u Grčkoj sira proizvodnje.

Saznajte više...

Lactima je jedan od vodećih proizvođača sira u Poljskoj.

Prilagođavamo kvalitetu naših proizvoda potrebama i očekivanjima naših potrošača.

 

Saznajte više...


 

Mestemacher je tvrtka iz Njemačke koja se bavi proizvodnjom kruha i pekarskih proizvoda.

Pekarsku povijest Mestemachera započeo je 1871. Johann Heinrich Mestemacher i njegov sin William.

Saznajte više...

Pružanje inovativnih rješenja koja kontinuirano pridonose poboljšanju kvalitete života oboljelih od celijakije je Schär strategija više od 25 godina. Kao pioniri i neosporni vođe europskog tržišta na području hrane bez glutena, tvrtka se usredotočila na istraživanje i razvoj vrlo rano.

Saznajte više...

Trvrtka HAMÉ s.r.o. jedna je od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda u Republici Češkoj s tradicijom koja traje još od 1922. U svom poslovanju od skoro sto godina razvili su različite brandove koji uspješno predstavljaju visoku kvalitetu Hamé proizvodnje. Jedan od vrhunskih brandova iz radionice Hamé je i Hamánek dječja hrana.

Saznajte više...

Tvrtku Arrighi Industrie SpA ALIMENTARI je osnovao 1930 g. Renato Arrighi.

Danas se Arrighi razvio u veliku tvrtku koja se bavi proizvodnjom tjestenine raznih oblika.

Saznajte više...

MAMA’S je skupina visoko kvalitetnih, vrlo ukusnih proizvoda,sa originalnim i opće prihvaćenim okusom,napravljen po tradicionalnoj recepturi najboljih domaćica u Makedoniji.

Saznajte više...

Zentis je njemačka tvrtka koja se bavi proizvodnjom voćnih džemova bez šećera te proizvoda na bazi marcipana.

Saznajte više...

Ritter sport čokolade su čokolade sa dugom tradicijom i svjetski poznatom kvalitetom, te su prava poslastica za sve čokoladne sladokusce.

Saznajte više...

Godine 1982. osnovana je firma Nutkao koja se bavi proizvodnjom kremastih namaza od lješnjaka i kakaoa.

Proizvodni pogon se nalazi u talijanskoj pokrajini Cuneo u modernoj zgradi izgrađenoj 2001. godine. Tvrtka je u potpunom vlasništvu obitelji Braida.

Saznajte više...


Jomo je tvrtka iz Austrije specijalizirana za proizvodnju ukusnih kolača i i keksa.

Svi kolači i keksi se proizvode po tradicionalnim receptima korištenjem najsuvremenije tehnologije. Obrađuju se samo najbolje, strogo odabrane i kontrolirane sirovine.

Saznajte više...

Korona M doo je proizvođač svih vrsta orašastih plodova, kokica, karameliziranih proizvoda i čokoladnih slastica.

Tvrtka je osnovana 1993. godine s glavnom djelatnošću prerade i prodaje oraha. Tijekom godina proizvodni asortiman kontinuirano se obogaćuje, a danas asortiman nudi više od 200 proizvoda.

Saznajte više...


Calvo je tvrtka iz Španjolske koja se bavi konzerviranjem tune od 1942. godine. Vrhunska kvaliteta proizvoda Calvo proizlazi iz konzerviranja najkvalitetnije vrste tune - tune sa žutim perajama. Saznajte više...

 

Hawesta je njemačka tvrtka sa više od 100 godina iskustva u preradi ribe. Od osnutka firme, davne 1909. godine vlasnici se zalažu za vrhunsku kvalitetu, jedinstven okus i posebnu skrb. 

Saznajte više...


Loacker je brand broj 1 i lider u proizvodnji delikatesnih napolitanki i čokoladnih poslastica. Loacker je poznat po svom jedinstvenom prirodnom ukusu, jednostavnoj lakoći ukusa i karakteristično dizajniranom pakovanju.

Saznajte više...

Trolli je njemačka tvrtka koja se bavi proizvodnjom gumenih bombona. U svojoj ponudi imaju veliki izbor gumenih bombona, napravljenih od voćnog soka sa prirodnim aromama.

Saznajte više...


Magnesia prirodna mineralna voda. Svaka boca Magnesia mineralne vode sadrži prirodni magnezij iz dubine prirode koji se može lako asporbirati.

Magnesia - Snaga prirodnog magnezija. 

Saznajte više...

XL energetsko piće se distribuira u preko 100 država diljem svijeta.
Zabava, glazba i druženje - njihov je moto.

Saznajte više...


Hansal je tvrtka iz Njemačke koja se bavi proizvodnjom dodataka prehrani sa neophodnim vitaminima i mineralima. Hansal nudi široku paletu visokokvalitetnih dodataka prehrani.

Saznajte više...

Tvrtka Agro Sevilla bavi se proizvodnjom, pakiranjem i izvozom maslina. Među vodećim izvoznicima mediteranskih maslina u svijetu.

Saznajte više...

 


 


 

Grana Padano i Parmigiano Reggiano su svježe ribani sirevi koji potječu iz talijanske pokrajine Mantova.

Sa svojim jedinstvenim i neusporedivim okusom, Grana Padano je danas jedan od najšire prodavanijih sireva na svijetu.

Saznajte više...

Bianca Lieve vrhnje za šlag je najslađi dodatak Vašim omiljenim slasticama. Ukusno vrhnje za šlag ide uz mnoge poslastice ili voće, te se služi za pripremu torti i kolača, pudinga i slatkih preljeva.

Saznajte više...


Mautner Markhof AG je prehrambena tvrtka u vlasništvu obitelji Mautner Markhofgasse. Bave se proizvodnjom balzamičnog octa i senfa.

Saznajte više...

"Medino" se bavi proizvodnjom, otkupom i plasmanom svih pčelarskih proizvoda na domaće i inozemno tržište.

U plemeniti svijet pčelarstva stupili smo 2004. godine osnivanjem radne jedinice "Medino".

Saznajte više...


AR Alimentari Industrie SpA aktivnosti za preradu rajčice počeo je u prvom dijelu 60-ih zahvaljujući Antoninu Russou.

Proizvodnja konzervirane hrane povećava se iz godine u godinu uz neprekidan ritam, tako da tvrtka postaje jedna od vodećih tvornica u regiji Campania.

Saznajte više...

Tradicija Bonomi obitelji potječe iz sredine 19. stoljeća, u talijanskom selu Velo, gdje je otvorena prva pekarnica za proizvodnju kruha za stanovnike planine Verona. Bave se proizvodnjom raznih vrsta keksa i piškota.

Saznajte više...


Godine 1868. braća Heinrich i Johhanes Bruggen su osnovali tvrtku koja se bavi proizvodnjom kvalitetnih proizvoda od žitarica koja postoji više od 150 godina. Zobene pahuljice Bruggen sastoje se od čiste finske zobi koja je poznata po svojoj svijetloj boji i posebno velikim pahuljicama.

Saznajte više...

Davne 1986. godine tvrtka Felfodi's je pod vodstvom osnivača Joszefa Felfodia započela svoje poslovne aktivnosti. Danas proizvode više od 30 vrsta proizvoda, a jedan od njih je i Quick Milk, arome u slamci.

Saznajte više...


The Bakers je firma koja se bavi proizvodnjom proizvoda punih okusa i osobnosti koji ljudima donose zadovoljstvo. Između ostaloga, firma The Bakers se bavi proizvodnjom Zigi mariniranog kikirikija, Karuzo cream pita te Krambals bruschetta.

Saznajte više...

Colussi grupa se sastoji od pet najboljih talijanskih brandova u prehrambenoj industriji: Colussi, Misura, Agnesi, Flora i Sapori. Bave se proizvodnjom raznih vrsta tjestenine, riže i pekarskih proizvoda.

Saznajte više...

Vitalia

Vitalia LTD je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom zdrave hrane s namjenom opskrbe domaćih i stranih tržišta. Tvrtka uspješno posluje od 1993. godine i iz godine u godinu poboljšava svoju poziciju na tržištu zdrave hrane.

Saznajte više...

Tvrtka Vivil je njemačka tvrtka za proizvodnju bomobona bez šećera koja je osnovana 1903. godine. Kvaliteta proizvoda i tvrtke kao i filozofija bila je "svježa raznolikost" , te je zadržana sve do danas.

Saznajte više...

Fiorentini Alimentari SpA je obiteljska tvrtka s podrijetlom koje datira u daleku 1918. U svojoj ponudi imaju proizvode od soje, bez glutena, organskog podrijetla i asortiman veganske hrane.

Saznajte više...

Proizvodi sa zamjenskim šećerom, za dijabetičare.

1869 godine Frankonia je osnovana kao tvornica slatkiša i čokolade s više nadomjestaka za šećer. S obvezom visoko kvalitetnih proizvoda Frankonia je u međuvremenu postala vodeća tvornica čokolada sa zamjenskim šećerom u Njemačkoj.

Saznajte više...

Snack Food Poco Loco je osnovan 1994. godine kao proizvođač tortilja čipsa.

Godine 1998. su počeli sa proizvodnjom svježih i smrznutih tortilja.

Dostupni su u nekoliko različitih okusa i veličina.

Saznajte više...

ICA FOODS je tvrtka sa sjevera Italije koja se bavi proizvodnjom čipsa i grickalica.

Na tržištu je prisutna više od 65 godina te u više od 25 zemalja širom svijeta.

Saznajte više...


La Mole je firma iz Italije koja se bavi proizvodnjom pekarskih proizvoda.

Predanost, strast i proizvodni kapacitet, garancija su kvalitete ove firme, koja je uvelike usredotočena na zadovoljstvo njenih kupaca.

Saznajte više...

Casalini je grupa specijalizirana za proizvodnju pekarskih proizvoda. Aktivnost koja je počela 1978. godine sada u vlasništvu ima nekoliko tvornica. Proizvode kroasane, pletenice, peciva, grickalice od biskvita, kekse i ostalo.

Saznajte više...


Tvrtka Kühne se bavi proizvodnjom salatnih preljeva i može se osvrnuti na gotovo 300 godina poslovanja, što ga čini jednim od najstarijih obiteljskih kompanija u njemačkoj prehrambenoj industriji.

Saznajte više...

Il Pastaio je talijanska tvrka koja se bavi proizvodnjom njoka. Više od dvadeset godina, izazov "Il pastaio", koji bez zaborava tradicije i strasti kuhinje, prelazi lokalne granice, osvaja sa svojim specijalitetima i inozemno tržište, koje je učvrstilo temelje svojih proizvoda visoke kvalitete.

Saznajte više...

Hosta Italia Srl je tvrtka koja je osnovana 1991. godine kako bi trgovala proizvode Hosta International Grupe. Europski je lider u proizvodnji slatkiša. Jedan od njihovih brandova je i Pic-Nic.

Saznajte više...

Talijanska tvrtka cous cous BIA je osnovana u ljeto 2004. godine kao prva tvrtka u Italiji koja je pokrenula proizvodnju ovog proizvoda. Temeljeći svoju politiku kontinuiranog poboljšanja, danas je BIA postala vodeća tvrtka u Italiji u proizvodnji konvencionalnog i certificiranog organskog cous cousa.

Saznajte više...


Reno hrana za kućne ljubimce je brand poznatog mađarskog proizvođača „Partner in pet food“ koji se bavi proizvodnjom hrane za kućne ljubimce te je drugi najveći proizvođač u Europi.

Saznajte više...