Novo u ponudi - Hamanek dječja hrana i sokići

Trvrtka HAMÉ s.r.o. jedna je od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda u Republici Češkoj s tradicijom koja traje još od 1922. U svom poslovanju od skoro sto godina razvili su različite brandove koji uspješno predstavljaju visoku kvalitetu Hamé proizvodnje.

U fokusu poslovanja su upravo vrhunska kvaliteta i maksimalno uvažavanje potrošača s naglaskom na domaću proizvodnju, što upravo i predstavlja ime Hamé – dom.

Jedan od vrhunskih brandova iz radionice Hamé je i Hamánek dječja hrana.
Hamánek  brand razvijen je u suradnji s pedijatrima u skladu sa svjetskim nutricionističkim trendovima u dječjoj prehrani. Svi sastojci su pažljivo birani uz iscrpne kontrole kvalitete tako da samo najbolje postaje dio Hamánek  proizvoda. Sami proizvodi, od kombinacije okusa i tekstura, rezultat su i osluškivanja potreba majki i djece pa tako i prilagođavanja istima.
Zadaća Hamánek dječje hrane je da majkama olakša posao i pruži im dodatno slobodno vrijeme koje mogu provesti sa svojom djecom pritom pružajući svojoj djeci najbolje od prirode u vidu Hamánek dječje hrane. Hamánek nudi raznovrstan izbor voćnih sokova, dijetetskih i dobi primjerenih proizvoda od voća, kako i voćnih, povrtnih i mesno-povrtnih proizvoda kao dodataka prehrani u prijelaznoj dobi dojenčadi.

Hamanek asortiman:
- PREMIUM dječje kašice 100% voće;
- Dječji sokići;
- Dječje kašice BASIC;
- Mesno - povrtne kašice;
- Dječje mini piškote. 

Na ovom linku možete preuzeti Hamanek letak: Hamanek letak.   

Više informacija možete saznati na njihovoj Web stranici: Hamanek.

Hamanek

Datum objave: 8.12.2015. godine